Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

deatomizator-treti-generace

10. 5. 2008 14:21
krtek :)

prirovnani s krtkem je pekny :-) me se ale libi i prirovnani se snem. libi se mi totiz kdyz nekdo rika tomuhle svetu realita. jak si muze byt jisty ze ten svet je realny? kdyz se vam zda sen ktery aktivne prozivate to znamena v tom snu rozhodujete co udelat atd tak do chvile nez se probudite ten sen vam prijde taky jako realita a pritom vsichni vime ze to co bylo ve snu je neco nehmatatelnyho neexistujiciho. jaky je tedy rozdil mezi tim snem a "realitou"? muze to fungovat na podobnym triku. vim ze tady na blogu existuje jisty blogger nebudu jmenovat a ten se v podobnych clancich v diskuzich nekomu vysmival a rikal "vy si klidne verte na ten vas matrix ale ja sem nohama na zemi v nasi realite" neco na ten zpusob. opravdu me fascinuje jak si nekdo muze byt jisty realitou ;-D

0 0
možnosti

nekdo_nikdo

10. 5. 2008 23:13
Re: krtek :)

Experimenty provedene v realite jsou opakovatelne. To je podstatne. protoze tim ze je to opakovatelne, vime jak to funguje, at uz je to cokoli.

0 0
možnosti

Hail Eris

14. 5. 2008 14:01
Re: Re: krtek :)

to jsou ale i experimenty ve snech

0 0
možnosti

jarik88

14. 5. 2008 14:13
Re: krtek :)

co se ti na tom líbí? Jenom předělal Platonovu filosofii o jeskyni:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám