Kdyby volby dopadly podle tzv. mladých, bylo by nám mnohem hůř!

"Kdyby volby dopadly tak, jak chcete vy mladí, bylo by nám tu mnohem lépe," prohlásila Ester Janečková na akci Člověka v tísni. Tady někdo musel doslova spadnout z Měsíce. Protože běžnému člověku by určitě líp nebylo. Ale naopak.

To mi zas jednou vylétl krevní tlak, když jsem si přečetl reportáž z předávání neziskové organizace "Člověk v tísni" jakých si cen pro mladé dobrovolníky. (Viz https://magazin.aktualne.cz/ztracime-svobodu-a-nase-generace-s-tim-uz-nehne-je-to-na-vas/r%7E975690b858ef11e88560ac1f6b220ee8/?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed). Tím samozřejmě nechci říci, že dobrovolnictví je pokaždé vždy něco špatného. Například, když skautský vedoucí vede dobrovolně děti v nějakém oddíle. Nebo když lidi jezdí dobrovolně pomáhat s letními tábory pro děti. Ale aby moderátorka prohlašovala při předávání cen takovéto politické onánie? Nebo je už snad Člověk v tísni spíš politickou organizací?

Zkrátka a dobře, umíš si čtenáři představit, kdo by zvítězil, kdyby volby dopadly podle mladých, včetně těch, kteří ještě ani nemají volební právo? Zcela určitě by to byly strany typu STAN, TOP 09, Pirátů a jím podobných. Zkrátka a dobře samí vítači uprchlíků a milovníci multikulturismu. Ale vzpomeňme si. Taková TOP 09 a STAN nám už vládly. A bylo to pro Českou republiku to vůbec nejhorší období od Sametové revoluce. Ekonomická recese, nezaměstnanost, nucené práce pro nezaměstnané a další podkopávky lidské důstojnosti. A tak bych mohl pokračovat dál.

Navíc, pokud by měla zvítězit nějaká vítačská strana, která je u těchto mladých voličů tak populární, věřím, že by nám a i našem dětem chtěla ještě více indoktrinovat ten jejich přiblbý multikulturalismus, což je navíc také silně antidemokratická ideologie. To protože v multikulturalistickém politickém režimu není dovoleno se peprně vyjadřovat ani o takových kulturách, které si tu skutečnou a tvrdou kritiku zasluhují. Jinak by se tam člověk dostal do křížku ze zákonem. A to už se bohužel v některých státech bývalé západní Evropy děje. A tak říkám, že multikulturalismus by byl po nacismu a komunismu v řadě třetí antidemokratickou ideologií, která by měla v posledních sto letech určovat podivná pravidla pro naše životy.

Takže jestli mi někdo bude tvrdit, že politika takovýchto ideologií je více demokratičtější, než například politika našeho pana prezidenta Miloše Zemana, tak ať si to jde vykládat do nějaké vrby u rybníka. Ta ho možná poslouchat bude. Ale my, co už máme záporné zkušenosti s politikou pánů Nečase, Kalouska, Schwarzenberga a Drábka, tak si musíme nad takovýmito názory jen ťukat na čelo. A přitom věřit, že všichni ti mladí se nedají zblbnout takovým směrem, aby se vlivem pražské kavárny a vítačů migrantů z kultur, které jsou s tou naší neslučitelné, nestali hrobaři současného stavu demokracie u nás. Nastolení diktatury multikulturalismu bych si nejen já, ale každý člověk, jenž to s naší zemí myslí dobře, jistě nepřeje.

Související články:

Pravda a rozum zvítězí nad lží a naivitou

Má se sociálka zneužívat k politickým účelům?

Co, že je za propadem ČR ve svobodě tisku? Zeman?

Pane Drahoši, měl byste radost i z mých aktivit?

Má pražská kavárna patent na demokracii?

Autor: Libor Čermák | čtvrtek 17.5.2018 5:13 | karma článku: 42,58 | přečteno: 2804x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88