Má se sociálka zneužívat k politickým účelům?

Chvála bohu, že pan Pavel Novotný prohrál soud a musí se omluvit jím poškozené rodině. Ale je tam ještě jedna daleko horší věc. Pan Novotný a nejen on, by chtěl v tomto případě zneužívat sociálku k politickým účelům.

Říkat o někom "debil, blbka, kretén", se samozřejmě nesmí a je to trestné. Takže, že se za to musí postižené rodině omluvit, je samozřejmě správné. Ale podle mne je daleko horší jiná věc, kterou Pavel Novotný také vyřkl, cituji:

„Nevíte někdo, co je to za lidi? Chtěl bych je nahlásit na sociálku a paní nechat zkontrolovat právo na občanku. Tatínkovi už asi nic nepomůže, ale ten chlapeček nemusí být stejný... Podle mě kdyby jim ho sebrali a dostali ho k adopci dva gayové, stoprocentně z něj vyroste lepší člověk. Proto prosím o bližší info o rodině, to dítě z ní musí pryč. Snad takových nebožátek není víc". (Zdroj: https://revue.idnes.cz/pavel-novotny-fanousek-ortel-soud-omluva-fgz-/lidicky.aspx?c=A180510_125349_lidicky_iri)

Takže by tento pán rád někoho nahlašoval na sociálku a jako norský Barnevernet by chtěl odebírat dítě ze své rodiny. A to jenom proto, že si zpívají antimultikulturalistickou písničku. Jenže, on to není případ. Asi před rokem jsme zaznamenali podobnou událost v Brně, kde učitelka chtěla obdobně hlásit rodinu na sociálku, protože se jejich dcera neúčastnila školní multikulturalistické akce. Psal jsem o tom tenkrát v článku "Multikulturismus jako ideologie? Ne, děkuji!"

V obou případech prosím? Sociálka by takovýmto barnevernetovským způsobem měla postupovat jen v případě, že se někdo k dítěti chová jako k hadru a hůř. Ale rozhodně ne proto, že do něj nehustí nějakou oficiálně hlásanou politickou ideologii, jako se to někteří pokouší s tím slavným multikulturalismem. A pokud i přesto se najde jedinec, který by rád sociálce nahlašoval, či lépe řečeno událval takovéto politické případy, je třeba, aby se společnost naučila takovýmto jedincem pořádně opovrhovat. A to jako s každým, kdo má takovéto antidemokratické totalitářské sklony.

Související články:

Multikulturismus jako ideologie? Ne, děkuji!

Cože? Gender, to je jako věda?

Má pražská kavárna patent na demokracii?

Prokavárenští demonstranti, vy se nebojíte diktatury multikulturalismu?

Autor: Libor Čermák | pátek 11.5.2018 10:54 | karma článku: 38,74 | přečteno: 1509x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,50

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88

Libor Čermák

Vzhůru do Nového Mexika

4.2.2023 v 7:07 | Karma: 7,11

Libor Čermák

Letní Vánoce Páti a Zláti

24.12.2022 v 6:24 | Karma: 10,02
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám