Konspirační hypotéza: Co když jsou za migrační krizí mimozemšťani?

V neděli v poledne jsem shlédnul díl televizního seriálu "Vetřelci dávnověku" s názvem "Plány mimozemšťanů". A přitom mne napadla jedna trochu konspirační hypotéza, která je sice na první pohled přitažená za vlasy. Ale co kdyby?

Vetřelci dávnověku je seriál o dávnověkých záhadách, které vysílá Prima ZOOM. Pokud se chcete na tento uvedený díl podívat, je na odkazu http://play.iprima.cz/vetrelci-davnoveku/vetrelci-davnoveku-vii-12

V tomto dílu se autoři zabývají možnými zásahy mimozemských civilizací do historie lidstva. Na základě mnohých faktů říkají, že je docela i možné, že mimozemští návštěvníci dokážou ovlivňovat i historii lidstva. A to tak, že pokud chtějí, dokážou náš civilizační vývoj urychlit nebo naopak zpomalit. V dokumentu je uvedena celá řada příběhů z historie. Starověké i novověké. Od stavby babylonské věže, přes zničení alexandrijské knihovny, druhou světovou válku a pod. A při sledování tohoto dílu mne napadlo: co když i události, kterým jsme v posledních letech svědky v naší Evropě, jsou dalšími v této řadě? Migrační krize.

Co je za těmi miliony lidí z částí světa, jejichž kultura je s tou naší neslučitelná? A to nejen z jediného místa světa, ale je tam mišmaš lidi z Pakistánu, z Arabského poloostrova z Afriky i odjinud. Vždyť to vypadá, jako kdyby všichni najednou reagovali na nějaký podivný startovní výstřel a vydali se do Evropy. Jaké pohnutky k tomu mají? Někdo říká, že jde o útěk před válkou (váleční uprchlíci). Jiní zas mluví o jejich přesvědčení, že jim tu prý pečení holubi budou sami létat až do úst (ekonomičtí uprchlíci). A další mluví o jejich touze na rozšíření jejich náboženství i sem na evropský kontinent, aby zvítězilo nad světem (islámisti). V každém případě tato migrační krize je taková událost, která určitě není z civilizačního hlediska normální. Co když i tuto krizi někdo nějak takto řídí?

A proč? Co když právě proto, aby opět nějakým způsobem zpomalil civilizační rozvoj naší civilizace? Představte si hordy nábožensky zfanatizovaných lidí, kteří věří jen ve svá dogmata, která jsou psaná v nějaké jejich posvátné knize. A cokoliv, co s těmi jejich dogmaty není v souladu, tak je to hned urazí. To rozhodně není takové ovlivňování, které by mělo náš civilizační vývoj urychlit. A tak jsem přesvědčen, že nás to má naopak opět nějak zpomalit. Nic totiž nezpomaluje civilizační vývoj tak, jako bezbřehá víra v dogmata, které si kolikrát nic nezadají i s vyloženými demagogiemi a šílenými tresty ve stylu středověké "chuťovky". 

Proto buďme obezřetní a neřiďme se v tomto ohleden názorem tzv, elit a vítačů. Nikdo nevíte, kdo ty elity ovlivňuje. Co když ty nitky od nich vedou až někam tam k někomu, kdo nepochází přímo z naší planety a o kom si řada badatelů myslí, že nás už po staletí ovliňuje? Je to samozřejmě jen dosud neprokázaná hypoteza. Ale to neznamená, že by to v nás mělo ostýchat se takovými hypotézami zabývat.

zdroj: http://http://play.iprima.cz/vetrelci-davnoveku/vetrelci-davnoveku-vii-12

Související články:

Byli v pozadí Mohamedova dětství mimozemšťani?

Konspirační hypotéza: Proč, že se světoví politici často zastávají islámu?

Autor: Libor Čermák | pondělí 5.2.2018 5:13 | karma článku: 22,51 | přečteno: 837x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88