Prezident byl zvolen, život jde dál. Nebo ne?

Už jsem si myslel, že počínaje sobotním odpolednem se už nebudu muset k prezidentské volbě vracet. Ale každou chvíli na mne vykoukne článek, kde zklamaní odpůrci Miloše Zemana nechávají naplno procházet pocity své frustrace.

Připadá mi to, že ti lidé jsou tou tzv. pražskou kavárnou, tou rádobyelitou, proti našemu panu prezidentovi tak zprofanovaní, že se kolikrát ani nestydí napsat, že by po jeho opětovném vítězství klidně emigrovali. Jako kdyby si mysleli, že by teď měla končit v Česku demokracie. Přitom ruku na srdce, vážení, můžete najít jeden jediný případ, kdy Miloš Zeman v posledních třiceti letech, co je v politice, řekl, že je třeba někoho za nějaký názor trestat? Ne, nic takového nenajdete! Takže jestli tu někdo chce potlačovat demokracii, tak ze strany pana prezidenta a lidí, co jedou na podobné vlně, jako on, to rozhodně není.

Ale když už jsme u takovýchto přístupů, jsou to snad jen dva dny a internetu se skutečně objevil článek o tom, že někdo by chtěl někoho za jeho postoje kriminalizovat. A budete se divit, nebyl to pan prezident. A dokonce ani žádný tzv., jak mnozí rádi říkají, "dezinformační web". Ale byl to web České televize, kde se objevilo toto vyjádření: "Islamofobie by se měla stigmatizovat úplně stejně jako antisemitismus". Bylo to v rozhovoru s politologem Pavlem Baršou. Kdo nevěří, ať si klikne na tento odkaz: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/nazory/2359414-islamofobie-se-mela-trestat-stejne-jako-antisemitismus-pomohlo-zmirnit-napeti-mini

Takže kriminalizovat islamofobii, by se vám multikulturalisté chtělo? Jestliže s něčím takovým souhlasíte, dá se i předpokládat, že vám snad nevadila ani kriminalizace "fašistofobie" v době protektorátu nebo kriminalizace "komunistofobie" od konce 40. do konce 80. let. A zvláště v 50. letech, kdy to bylo nejhustější, o čemž jsem se osobně přesvědčil během svého Pěšího výletu z Příbrami k Památníku Vojna.

Takže, kdo tady usiluje o konec demokracie? Prezident Miloš Zeman? Ne! Ale multikulturalisti, ke kterým se hlásí i ta vaše slavná pražská kavárna! Takže buďme rádi, že volby dopadly jak dopadly. Domýšlivá arogance, kterou představují ony rádobyelity, dostala na frak. A to je dobře. Znovu jsme si zvolili prezidenta, který i v uplnynulých pěti letech vládl ku prospěchu nás všech. A tak buďme rádi.

Život jde dál. Teď je třeba místo naštvanosti a frustrace naopak udělat všechno proto, aby ta naše krásná Česká republika i v příštích letech, a to nejen ekonomicky předbíhala jeden západní stát za druhým a všem se nám tu žilo čím dál lépe. A to skutečně všem. A nejenom té samozvané elitě.

Autor: Libor Čermák | středa 31.1.2018 18:13 | karma článku: 35,91 | přečteno: 993x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,50

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88

Libor Čermák

Vzhůru do Nového Mexika

4.2.2023 v 7:07 | Karma: 7,11

Libor Čermák

Letní Vánoce Páti a Zláti

24.12.2022 v 6:24 | Karma: 10,02
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám