Kdo, že to vyhrál debatu na Primě? Drahoš?

Kdo se včera díval na prezidentskou debatu na Primě mezi panem prezidentem Zemanem a jeho protikandidátem Drahošem, tak jednoznačně spatřil diskuzní konzert současného prezidenta republiky.

Pan prezident měl jednoznačně navrch, byl plný bonmotů a svého soupře v debatě porazil. A o tom mne přesvědčila i řada Drahošových příznivců, kteří se k debatě vyjadřovali na Facebooku, že se na to už nemůžou dál dívat, jak si tam pan prezident jejich miláčka maže na chleba.

Prezidentské televizní debaty jsou v předvolební kampani, vždy velkou pomůckou pro nerozhodnuté voliče. A tak není divu, že i přesto, že tomu tak nebylo, tak mnozí Drahošovi příznivci se snaží prosadit, že na vrch měl ten jejich. Takovými jsou například předseda TOP 09 Pospíšil nebo předseda Stanu Gazdík. Ti tvají na tom, že lepší byl prý Drahoš. A mohli bychom pokračovat dál. 

Tak podívejte se, vážení fanoušci pana Drahoše, váš kandidát je jistě vzdělaný muž, o tom nepochybuji. Ale na pana prezidenta zkrátka neměl! Celá debata na Primě vypadala jako souboj prvoligového družstva s okresním přeborem. Pokud mne bude chtít někdo přesvědčit, že tam byl údajně lepší Drahoš, je to pro mne stejné, jako kdyby mě chtěl někdo přesvědčit o tom, že naše planeta Zeme není kulatá, ale placatá. Zkrátka a dobře vítězem této debaty byl současný pan prezident. A ti, kteří tvrdí opak se nejspíš dívali asi na něco jiného než já.

Související články:

Tak je ten Drahoš proti kvótám nebo ne?

V cizině nám skutečně prezidenta Miloše Zemana závidí!

Proč je Miloš Zeman naším nejlepším prezidentem za posledních 70 let

Autor: Libor Čermák | středa 24.1.2018 12:46 | karma článku: 43,95 | přečteno: 3454x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88