Byli v pozadí Mohamedova dětství mimozemšťani?

14. 01. 2018 16:13:13
Daly by se nějak vysvětlit podivné vize a zážitky, které měl v 7. stol. muž jménem Mohamed? Jedna hypotéza mne napadá. Co když za všechno můžou mimozemšťani a islám je tak jen pouhý cargokult vzniklý setkáním s vyspělou kulturou?

Možná si teď řeknete, jak s takovýmto nápadem vůbec může přijít současný pozemšťan, příslušník naší zatím ještě pořád silně zaostalé vesmírné civilizace, jež si zřejmě má nesmyslně arogantně myslet buď, že je jeho živočišný druh buď vrcholem evoluce nebo korunou stvoření v celém vesmíru. A jak s takovýmto nápadem může přijít člověk, který by dle v současnosti platného světonázoru měl správně věřit slepě jen tomu, že všechna náboženství na světě nevznikly od nikoho jiného, než od nějaké tzv. nějaké nejvyšší bytosti?

Ale, že by měl někdo dokonce začít uvažovat o tom, že by to možná všechno mohlo být trochu jinak? Vždyť ale podobně přemýšlel před staletími třeba Mikuláš Koperník, když mu cosi nesedělo na jedné ze součástí tehdy platného světonázoru, na geocentrické planetární soustavě, kde všechna vesmírná tělesa včetně Slunce obíhají naší Zemi. A Země, jen ta jediná, se nalézá v centru toho všeho jako královna celého vesmíru. A protože řečí našich současných sluníčkářů byl Koperník asi geocentrikofob, tak vymyslel heliocentrickou soustavu, kde je naopak ve středu Slunce a ostatní planety ho obíhají.

Zrovna tak ani toto není xenofobní výstřel, ale především badatelská hypotéza, která by dle mého názoru lépe vysvětlovala vznik jedné politicko-náboženské ideologie než tak, jak je to zatím všeobecně chápáno. To, že by tato náboženská ideologie mohla být ve skutečnosti pouhým tzv. cargokultem, mne převedly kromě jiných (viz odkazy na konci článku) i pověsti z Mohamedova dětství.

Malý Mohamed se narodil v dubnu roku 570 našeho letopočtu v dnešní saudskoarabské Mekce. A to do poměrně zámožné rodiny. Když jeho matka Aminah otěhotněla, promluvil k ní jakýsi hlas. A ten jí řekl: “Jsi těhotná princem tohoto národa. Až se narodí na této zemi, musíš říct: ‘Dávám ho pod ochranu Jediného před špatností každého závistivého člověka.’ A musíš ho pojmenovat Mohamed.” Mohli to být mimozemšťané? Ti, kteří takhle k jeho matce promluvili? Zřejmě slavný prorok nebyl jediný, kdo slýchával ony hlasy. Už to měl v rodině.

Aminah dokonce tvrdila, že, když měla Mohameda v lůně, viděla ze sebe vystoupat jakési světlo, které osvětlilo i daleké hrady v Sýrii. Nemůžu si pomoci. Ale vše toto mi připomíná UFO a blízká setkání. Vždyť i UFO dnes také nejsou nic jiného než podivné atmosférické světelné jevy.

Mohamedův otec Abdullah však zemřel ještě před jeho narozením a matka, když chlapci bylo 6 let. A tak se pak o něj staral dědeček Abd al-Muttalib. Prý byl také dán na výchovu do pouště k jisté beduínské ženě jménem Halima. A tam se prý malému Mohamedovi stala další zvláštní příhoda. Zřejmě tehdy měl nějaké zdravotní problémy se srdcem a s krevní sraženinou. Jednou se svým kamarádem pásl stáda za jejich domem. Najednou k němu přišli dva zvláštní muži v bílých šatech, které chlapci považovali za anděly. A nesli jakýsi zlatý podnos plný sněhu. Prý ho chytli a rozřízli hrudník. Z něj mu vyndali srdce. I to pak otevřeli a vyjmuli z něj nějakou hrudku krve, kterou pak odhodili. Na závěr Mohamedovo srdce i břicho omyli v tom sněhu a dali ho opět zpět.

Otázka je samozřejmě, o koho se jednalo. Dnes bychom těmto mužům samozřejmě říkali lékaři - chirurgové. Ale, co pak byl někdo z tehdejší pozemské civilizace na přelomu 6. a 7. století schopný takovýchto bravurních lékařských zákroků? Že by tedy opět někdo z té oproti nám vyspělejší kultury, jež tu v dávnověku zřejmě působila a kterou tehdejší lidstvo považovalo za bohy? A co ten sníh? Předpokládám, že skutečný sníh na tom podnosu asi nebyl. Ten by jistě v horkém pouštním počasí rychle roztál. Mohla to snad být nějaká chemikálie, my bychom ji dnes nazvali „dezinfekce“ nebo dokonce „antibiotika“ na léčení rány? A co ti dva muži v bílém oděvu? Že by lékaři-mimozemšťané, kteří se Mohamedovou operací a léčbou jeho srdce snažili zachránit svůj připravovaný plán importace budoucího náboženství na ovládání pozemské civilizace?

A že jsem já na to použil zrovna archeoastronautické hypotézy? Tedy takové hypotézy, kterým by se měl podle tzv. elit každý rozumný člověk správně jen smát? Tak podívejte se, já mám svůj vlastní pohled na svět! A prokázání existence mimozemských civilizací je pro mne můj životní sen číslo jedna (a myslím si, že nejen můj). A tak s nadšením přivítám každý sebemenší prvek, který by pro jejich existenci, či dokonce pro jejich pozemskou přítomnost nebo i archeoastronautickou minulost alespoň trošku nahrával. Až se tak stane, bude to jistě přínos pro nový duchovní vzestup lidstva. A ten by podle mého názoru neměl být založený na žádných starých dogmatech (jak to například dělají věřící islámu), ale naopak na svobodném myšlení a na tom, jak my všichni jsme vůči tomu obrovskému vesmíru nepatrnější než smetí na té nejodlehlejší ulici.

Že by křesťanství odolávalo cargokultové hypotéze o původu náboženstvích?

Prorok Mohamed byl zřejmě unesený mimozemšťany

Mohamedův Alláh nebyl žádný bůh, ale mimozemšťan

Můžou za islámský zákaz zobrazování bytostí mimozemšťané?

Co, když je islám tajnou zbraní mimozemšťanů proti lidstvu?

Jsou tyto havárie UFO neúspěšné návraty anunnakiů a islámských džinů?

Modlí se kandidát na prezidenta USA k mimozemšťanovi?

Pomáhaly Mohamedovi létající talíře?

Co když černý kámen muslimů pochází z havárie UFO?

Byl Prorok Mohamed kontaktérem s mimozemšťany?

Na islámské fundamentalisty bych nasadil mimozemšťany

Rubrika: archeoastronautika

Autor: Libor Čermák | neděle 14.1.2018 16:13 | karma článku: 19.07 | přečteno: 901x

Další články blogera

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

Po zázračném osvobození z indiánského zajetí se naši přátelé dostávají do srubu trapera Donalda, kde je jednak čeká odpočinek s idylkou, ale také se dozvědí jedno velké překvapení.

28.10.2023 v 7:46 | Karma článku: 7.68 | Přečteno: 144 |

Libor Čermák

Zázračné vysvobození z indiánského zajetí

Cesta našich přátel za tajemnou čelenkou pokračuje přes Brazelovu farmu, kde si budou vyprávět staré indiánské legendy. Nakonec ale padnou do indiánského zajetí. Ale i zde najdou spojence, který jim spolu s Manitouem pomůže.

12.8.2023 v 7:50 | Karma článku: 6.83 | Přečteno: 227 |

Libor Čermák

Indián v Roswellu

Naši čtyři přátelé Tom, Jack, Dan a indiánských hoch Tokakua se ukryli ve vesnici Apačů. Proč? Když byly u petroglyfů Tří řek, všimli si, že je pronásledují čtyři banditi ze strýcova gangu. Morgan, Hill, Smith a Dark.

17.6.2023 v 10:23 | Karma článku: 6.39 | Přečteno: 177 |

Libor Čermák

Tajuplnosti indiánských souhvězdí

Ve scifi westernu "Putování za tajemnou čelenkou" teď naše bandity pronásledované hrdiny převede sám velký Manitou přes hory a dostanou se tak do apačské vesnice, kde mimo jiné budou rozjímat nad indiánském pojetí hvězdné oblohy.

29.4.2023 v 13:34 | Karma článku: 8.77 | Přečteno: 185 |

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 11.94 | Přečteno: 116 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 24.04 | Přečteno: 511 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.43 | Přečteno: 188 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.10 | Přečteno: 289 | Diskuse
Počet článků 2384 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1897

Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...