Média, přestaňte už psát lži o Drahošovi, jako o favoritovi prezidentské volby!

Za doprovodu kroucení hlavy lze jen sledovat fabulace novinářů o tom, že jakýsi pan Drahoš je favoritem prezidentských voleb. Není. Já vím zcela o jiném favoritovi a také mu dám svůj hlas.

Například včera jsem zaznamenal takový článek na ihned (viz https://domaci.ihned.cz/c1-65841570-drahos-je-favoritem-prezidentske-volby-podle-pruzkumu-i-bookmakeru-kolik-uz-ma-podpisu-ptejte-se?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed). Když jsem se jím pročítal, jak tam na to přišli, dozvěděl jsem se, že to mají z nějakého výzkumu, který proběhl už někdy na přelomu května a června. A co je teď? Polovina srpna! To autoři nemohli podložit pro svůj článek nějakým novějším výzkumem? Například takovým, s jakým přišla před několika dny agentura Média Research (http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/exkluzivni-pruzkum-ano-dal-v-uniku-pirati-ve-snemovne_441334.html). Možná, že proto, že s takovými prefenecemi, jaké tam má pan Drahoš, se špatně manipuluje s masami v jeho prospěch. Podle tohoto výzkumu má současný pan prezident Miloš Zeman podporu 40,6 procent. A až s velkým, velkým, odstupem je ten Drahoš s 19,8 procenty. Horáček má necelých čtrnáct. A o dalších snad se už ani nemá cenu zmiňovat. Jako podporu takovýchto preferencí uvedu i nedávnou anketu na novinkách.cz, kde se v jedné anketě ptali čtenářů, koho by volili za prezidenta. Z více něž desetitisíců čtenářů opět zvítězil náš současný pan prezident s cca 57 procenty. Opět až daleko, daleko za ním byli Drahoš (26 procent) s Horáčkem (11 procent).

Takže, vážená média, přestaňte kázat takové nesmyslné cinty, jako, že je nějaký pan Drahoš je favoritem! Vždyť co víme o jeho politických aktivitách v minulosti? Snad jen to, že se stal signatářem petice "Vědci proti strachu a lhostejnosti", což však nebylo nic jiného, než "pražskokavárenská" reakce na množící se antiislamistické nálady v české společnosti, (Zdroj: http://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=612522),)

A co víc! Já tvrdím, že volba kandidáta podorovaného tzv. pražskou kavárnou, která se vidí v paní Merkelové a i v tom, jak nechutně se zachází s antiislamistickými postoji v Německu, by vždy byla katastrofa pro vývoj svobody a demokracie v České republice. A tak říkám, že jediná rozumná volba ze současných favoritů, která vývoj svobody a demokracie v ČR neohrožuje (viz http://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=616648 ) a neohrožuje tím ani svobodné vyjadřování (vyjma lží vylízaných s prstů například o průzkumech) je znovuvolba současného prezidenta Miloše Zemana, skutečného favorita prezidentské volby.

Související články:

Ohledně strachu o svobodu republiky jste si spletl strany, pane Hrušinský!

Drahoš se na prezidenta skutečně moc nehodí

Stydím se za ty, co se navážejí na Zemanovu návštěvu královny Alžběty II.

Mají se političtí agitátoři vtírat na akce pro děti?

 

Autor: Libor Čermák | pondělí 14.8.2017 5:02 | karma článku: 42,66 | přečteno: 3654x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,51

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88

Libor Čermák

Vzhůru do Nového Mexika

4.2.2023 v 7:07 | Karma: 7,11

Libor Čermák

Letní Vánoce Páti a Zláti

24.12.2022 v 6:24 | Karma: 10,02
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám