Libor Čermák

Konspirační hypotéza: Proč, že se světoví politici často zastávají islámu?

5. 08. 2017 0:13:13
Clintnová se v předvolební kampani na muslimy pořád dovolávala, Macron se nechal podpořit tzv. "velkou mešitou" a o Merkelové ani nemluvě. Co na těchto ideologiích všichni pořád vidí? Jedna silně konspirační hypotéza mne napadla.

Osobně zastávám názor, že většina pozemských náboženství (možná až na křesťanství, možná i na buddhismus) vzniklo tzv. jako cargokult. Tedy setkáním primitivních lidí s nějakou pro ně nadřazenou kulturou, například s vyspělými mimozemskými astronauty z jiné planety, kterou tenkrát ještě nedokázali zařadit jako nic jiného, než jako něco božského. Zabýval jsem se tím ve svém článku (Že by křesťanství odolávalo cargokultové hypotéze o původu náboženstvích?) Osobně se tedy domnívám, že tato náboženství byla jimi vymyšlena hlavně proto, aby tyto mimozemské civilizace tehdejší primitivní pozemské lidstvo nějak ovládaly. A tak se po celé zeměkouli v průběhu věků rozšířilo mnoho nejrůznějších kultů vyznávajících někoho, kdo přišel odněkud zeshora z vesmíru, tedy lidově řečeno z nebe.

Až dosud se pobybujeme na poli archeoastronautiky. Ale je možné, že tento pradávný pokus dávnověkých astronautů o ovládnutí lidstva se nějak dochoval až do současnosti? Napadlo mne něco, co na první pohled vypadá naprosto šíleně. Ale když se nad tím zamyslíme na druhý pohled, mohlo by to vše do sebe zapadat jak ozubená kolečka v soukolí. To protože jinak té "elitářské" fascinací onou nábožensko-politickou idologií, uslující o o svojí nadvládu nad světem, vůbec nerozumím.

Mezi badateli v oblasti ufologie se už několik desetiletí vypráví podivná konspirační hypotéza. Podle této hypotézy měl americký prezident Dwight Eisenhower v únoru 1954 na Edwardsově letecké základně v Kalifornii údajně podepsat jakousi dohodu se zástupci mimozemšťanů o výměně technologií a únosu lidí do UFO. (Záhady státu Kalifornie). Myslete si o této konspiranční teorii co chcete, klidně i to, že je to úplný nesmysl. Ale tehdy skutečně prezident při návštěvě Kalifornie na několik hodin zmizel z očí veřejnosti a nikdo nevěděl, kde je. Mohl tehdy něco řešit na této vojenské základně, jak se později mezi ufology rozšířilo? Zdroj: http://liborcermak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=576790.

Zkusme se tedy na chvíli ponořit do toho, že doopravdy může existovat nějaká tajná dohoda mezi představiteli pozemské a mimozemské civilizace. Myslíte si, že by se mimozemšťané při ní vzdali svého dávnověkého vynálezu, jak nás ovládat pomocí jimi vytvořené náboženské ideologie? S největší pravděpodobností určitě ne. Naopak pozemské představitele by určitě donutili hrát tu svojí hru. A to by možná mohlo být vysvětlení i toho, proč se tak přední světoví politici tak vehementně zastávají nejrůznejších náboženských sekt a ideologií, a to i přesto, že velká většina obyvatel naší planety (až na věřící ovečky) má s oněmi ideologiemi osobní problém. To aby náhodou ta tzv. pozemská "elita" nešla proti těm, kdo nás ve skutečnosti po celá staletí a tisíciletí řídí a proti těm, s nimiž mají tu dohodu.

Může to být i ono vysvětlení politicko-sluníčkářské fascinace islámem a dalšími podobnými kulty? Možná ano, protože když se náhodou objeví politik, který glorifikaci těchto kultů odmítne (jako například Donald Trump, nebo náš prezident Zeman), tak najednou proti němu všichni ze všech sil jedou, nejspíš proto, aby jim v tom jejich zhoubném plánu nepřekážel. I když nejsem velkým příznivcem všech možných konspiračních teorií, ale při pohledu na výše popsné události mi tato má hypotéza krátka do sebe zapadá.

Související článek:

Že by křesťanství odolávalo cargokultové hypotéze o původu náboženstvích?

Prorok Mohamed byl zřejmě unesený mimozemšťany

Mohamedův Alláh nebyl žádný bůh, ale mimozemšťan

Můžou za islámský zákaz zobrazování bytostí mimozemšťané?

Jsou tyto havárie UFO neúspěšné návraty anunnakiů a islámských džinů?

Pomáhaly Mohamedovi létající talíře?

Co když černý kámen muslimů pochází z havárie UFO?

Byl Prorok Mohamed kontaktérem s mimozemšťany?

Autor: Libor Čermák | karma: 32.99 | přečteno: 3086 ×
Poslední články autora