Na demonstraci proti M. Zemanovi by mne nikdo nedostal ani dvaceti páry koní

Tak jsem se doslechl, že se zase mají konat nějaké demonstrace proti našemu panu prezidentovi. Proti že komu? Proti Miloši Zemanovi? Tak to se mnou rozhodně nepočítejte. Proti nejlepšímu prezidentovi za posledních 70 let nepůjdu.

Miloš Zeman je v každém případě prezident, který to myslí s naší zemí dobře. Například tak, že tu stejně jako já nehce žádnou naplaveninu ve tvaru migrantů s podivnými ideologiemi, jejichž kultura není s tou naší nijak slučitelná. A nebo, když byl tenkrát předsedou vlády, dokázal naši zemi vyvést z hluboké hospodářské krize a nastartovat poměrně slušný hospodářský růst. O to se koneckonců snaží i teď například zamlouvání kontraktů pro naše podnikatele a sháněním zahraničních investic. To vše mluví za vše. Každý politik, který by chtěl být skutečně na straně národa, by si ho tak měl vzít za vzor! A ne jít proti němu demonstrovat.

Už před týdnem se nějaká takováto demonstarce proti němu konala. Ale slyšel jsem, že to byl také spíš takový předvolební mítink. Koho? No přece TOP 09, Zelených, Pirátů a dalších sluníčkářů. A také prezidentských kandidátů Horáčka s Pažoutem, pardon s Drahošem. A co mne ještě více dostalo, že zde pana Horáčka dokonce podpořil i jakýsi pan Sáňka, což je jeden z hlavních českých muslimů. (http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/17267-foto-demonstrace-proti-zemanovi-a-babisovi-byla-ve-skutecnosti-multikulturni-volebni-kampan-slunickarskych-obhajcu-imigrace-a-islamu.aspx). Kdyby například mojí kandidaturu podpořil někdo z takovýchto a podobných extrémistických spolků, studem bych se propad. Protože něco takového bych bral jako tzv. polibek smrti. Pokud někdo chce mít mezi běžnými českými lidmi dobré jméno, určitě by se neměl zaštiťovat něčím takovým! Proč? Protože běžní Češi o takovéto ideologie zkrátka nestojí.

A to zvláště v současné době, když obrazně řečeno "pije velbloud vodu z Rýna a Dunaje". Tak to jsem neřekl já. Tak podobně své proroctví napsal v 16. století Nostradamus (http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1233:peter-lemesurier-nostradamus-pitich-50-let-i&catid=70:knihy&Itemid=360). A musíme si přiznat, že se jednou zas pořádně trefil. Protože se tato část verše v současné době do puntíku vyplnila. Tou vodou z Rýna a Dunaje jsou jistě myšleny veškeré prostředky, jimiž se podporuje tzv. vítací politika v Německu a Rakousku a které by určitě šli využít jinak a lépe. A právě proto jim velbloud pije tu vodu z Rýna a Dunaje. Toť k mé hypotéze vysvětlení tohoto verše.

Když už jsme u toho Nostradama, tak on předpovídá i příchod jakého si člověka, kterého pojmenovává Chiren (http://proroctvi-a-predpovedi.webnode.cz/news/nostradamus-zivot-a-predpovedi/). Má to být někdo, kdo má nad tím vším zvítězit. V současné době zatím nevíme, kdo to bude. A tak věřím, že nakonec vše dobře dopadne, že ty podivné, s naší kulturou neslučitelné, nábožensko-politické ideologie se přestanou po Evropě rozmáhat a že i mnozí sluníčkáři i měsíčkáři příjdou zkrátka. Tak, jako když se o to samé před staletími snažili Turci. Ale netajím se tím, že právě takoví státníci, jako je třeba náš pan prezident Miloš Zeman a jemu podobní, že ti mi toho Nostradamova Chirena docela hodně připomínají.

Tři důvody proč bych ve francouzských volbách nevolil Macrona

Potrestání za ničení státních symbolů považuji za správné

Protikandidáty Miloše Zemana nehodlám volit ani v přespříští prezidentské volbě

Školy by se měly naučit odolávat multikulturním pokušením

 

Autor: Libor Čermák | středa 17.5.2017 18:48 | karma článku: 42,02 | přečteno: 2496x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,53

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88