Jsou tyto havárie UFO neúspěšné návraty anunnakiů a islámských džinů?

Možná jste už někdy slyšeli o tzv. džinech. Dokonce se jim věnuje i islámský Korán, který jim věnuje celou súru č. 72. Ale kdo to byli? Podle mého názoru nešlo o nic jiného, než o mimozemšťany.

Osobně jsem přesvědčen, že celý, v arabských a v některých afrických a asijských zemích populární islám není nic jiného, než obyčejný cargokult, který vznikl setkáním prostých lidí s jim neznámou mimozemskou technologií. I o prorokovi Mohamedovi bychom z dnešního pohledu mohli říci, že to byl tzv. kontaktér s mimozemšťany, neboť celý islám mu vnukla podivná zjevená bytost zvaná Džibril (viz článek Prorok Mohamed byl kontaktérem s mimozemšťany). Dále jsem přesvědčený, že při jednom z tzv. Mohamedových zázraků, kdy rozdělil Měsíc, mu ve skutečnosti pomáhaly létající talíře (viz článek Pomáhaly Mohamedovi létající talíře?). A co takový černý kámen Mekce? Islámská tradice říká, že kámen spadl na zem společně s praotcem Adamem. Že by to tedy byly trosky nějakého prastarého havarovaného létajícího objektu? (viz článek Co když černý kámen muslimů pochází z havárie UFO?). A ty džinové? Podle islámské tradice mají obývat vlastní svět a jsou to vedle andělů a lidí třetím druhem myslících bytostí stvořené Alláhem.

Jistě není bez zajímavosti, že oblast blízkého východu byla odedávna navštěvována neznámými létajícími objekty. Nejprve to byli sumerští bohové annunakiové, později babylonští, bibličtí, perští a na konec islámští džinové. A teď zjevování UFO včetně jejich údajných havárií. Táhnou se tedy UFO a mimozemšťané jak červená nit celými zdejšími dějinami? Myslím si, že nejsem daleko od pravdy.

V posledních desetiletích sledujeme invazi neidentifikovaných létajících objektů po celém světě. Vrací se snad mimozemšťané i sem? A tak jsem se podíval do své bohaté sbírky údajných havárií UFO a skutečně několik se jich v této oblasti světa mělo odehrát. Jsou to například tyto:

Že by poselství boha Baala?)

http://www.cseti.org/crashes/034.htmhttp://www.cseti.org/crashes/034.htm

Jsou to tedy návraty těchto prastarých bohů a bytostí? Domnívám se, že když si to všechno propojíme dohromady, je na čase abychom na islám a další podobné cargokulty se začali dívat trochu moderníma očima, očima archeoastronautického badatele. A možná budeme hodně překvapeni. 

Související články a studie o údajných haváriích UFO:

Autor: Libor Čermák | sobota 20.6.2015 12:33 | karma článku: 15,65 | přečteno: 1866x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,52

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88