Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eles

4. 7. 2008 14:40
Zajímalo by mne pane Čermáku,

jakou máte na vznik kruhů hypotézu?

Hezky tu hrnete jeden článek za druhým s místy, kde se měly kruhy vyskytnout, s popisem jejich tvaru, fotografiemi a vyvracení teorie circlemakerů, ale co si o jejich vzniku tedy myslíte? To jsem se nedočetl (i když jsem nepřečetl všechno). A snažíte se tomu jak vznikají přijít na kloub (jak?) nebo Vám stačí si dělat nějakou jejich kartotéku?

0 0
možnosti

Liborcermak

4. 7. 2008 17:50
Re: Zajímalo by mne pane Čermáku,

Moje hypotéza je taková, že se jedná o jev, který se zatím nepodařilo objasnit. I když přeci jsem nad jejím vznikem přemýšlel a je to pouze můj názor, který nikomu nevnucuji. Když se podíváme na tento fenomén, tak nejlépe je vidět z výšky. A proto si myslím, že i jejich autoři, ať už jsou kdokoliv, je tvořili z výšky. Vzhledem k postižení rostlin se domnívám, že za tím musí stát nějaká vyspělá technologie schopná deformovat zrna, dehydratovat klasy či pozměnit buněčnou strukturu rostlin. Proto by se mi docela zamlouvala i teorie něčeho, jako jsou plazmatické víry, ale takové, které jsou řízeny někým inteligentním, kdo má znalosti geometrie, astronomie a dalších vědních oborů.

0 0
možnosti

Saltos Alim

4. 7. 2008 10:21
To jsou věci

Zajimavé, že vždy se jedná o nálezy v červnu nebo parném létě, nic co by bylo  třeba  ve sněhu. Je nějaká mižnost vysvětlení?  8-o

0 0
možnosti

Johan4

4. 7. 2008 10:27
Re: To jsou věci

Zkusím - ve sněhu by zůstaly stopy po autorech.

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

3. 7. 2008 23:18
tak tak,

je okurková sezona a děti si víc hrajou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám