Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Liborcermak

28. 6. 2008 10:39
Správné vyluštění křížovky

Kdo si tuto křížovku ještě nevyluštil, tak si sem ještě klikat nemusí. Ale jaké je správné vyluštění této krychlové křížovky?

ZEMĚ, MARS, URAN, ERIS

0 0
možnosti
ML

m. l.

21. 6. 2008 11:08
Čtyřrozměrná nadkrychle by nebyla?

Nebo povrch pětirozměrného anuloidu? To by byl teprve nářez :-)

0 0
možnosti
N

nepolitik

21. 6. 2008 19:25
Re: Čtyřrozměrná nadkrychle by nebyla?

Ale čtyřrozmněrná matice existuje. Potřebujete ji, pokud chcete řešit rouzvrh hodin ve škole, kde jsou specialisované učebny po jednotlivé předměty. Potom je nutno řešit setkání učitele s posluchači, na určitém místě a v určitém čase. To dokazuje, že čas je skutečně čtvrtým rozměrem.:-/

0 0
možnosti

Liborcermak

21. 6. 2008 10:09
omluva

Omlouvám se všem prvním asi osmdesáti návštěvníkům této stránky. Dodatečně jsem si všiml, že editor, přes který se sem vkládají články, pozměnil proti mé vůli všechny odrážky z písmeny A, B, C, D, značící označení legendy  "vodorovně" na čísla, což mohlo vést k nedorozuměním při luštění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám