Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

28. 2. 2010 4:06
To je blabol...

Proc by se melo treba Nemecko (jako stat vyspely Evropsky) chtit integrovat treba s Cinou (naprost jina mentalita a statni zrizeni), nebo Zimbabwe (jina mentalita a propastne nizsi uroven)? Co by z toho Nemecko melo?

-

Treba USA se - narozdil od soucasne EU - zrodily z konfliktu, tj. vylozene jen kvuli preziti, ne z nejakych altruistickych idealu. Proto si ostatne myslim, ze EU cirkus do 20 let padne a jen doufam, ze se to obejde bez valky.

-

Cestu Te, smuslo, ucil kdo? Plodis desny potraty.

0 0
možnosti
H

halohalo

15. 6. 2008 16:57
Lidstvo dospěje

ke světovládě jedince.;-D 

0 0
možnosti
AA

A.A.

14. 6. 2008 15:11
Autore

nezlobte se na mě, ale to jsou řeči...

Zkuste si nejprve něco nastudovat kupříkladu ke vzniku států, národů apod. Uvedu tu jediný příklad naprosté hlouposti, kterou jste napsal, cituji:

"Ale aby se ubránili nepřátelům, přišli na to, že bude dobré se spojit v něco, čemu říkáme národ."

Víte, jak národ vznikl? Víte o tom, že ve středověku národ nebyl? Víte o tom, že dokonce ani ve starověku klasické národy našeho pojetí nebyly? Pro obranu přece není existence národa nutná! Směšujete tu pojem stát, národ, městský stát apod. Jinak článek přináší takové myšlenky, kterými se zabýval snad každý z nás. A těch hvězd je mnohem více...

0 0
možnosti
JJ

TloolT

14. 6. 2008 14:04
cast lisabonske smlouvy jsem cetl

protoze podporuji myslenku sjednocene evropy, ale kdyby me nekdo takovy dokument predlozil ke schvaleni, pokladal bych to za urazku. Plno stranek jen jmena lidi, kteri se na ni podileli, seznamy zastupcu za jednotlive zeme, a zbytek vety typu: V patem clanku, paragraf 6 v euroustave se ve treti vete meni slovo skladajici na sestavajici, ...clanek 4, paragraf 6 se vypousti....Rv

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

14. 6. 2008 10:07
druhym arguntem

pro vznik takove super statu je fatk ze vzdycky budou magori kteri chtej valcit a okradat... dobre na urovni super statu to muzeme pojmenovat treba obcanskou valkou, ale to neni nic prijemnyho a prameni prave z odlisnosti.. ja bych pri vsi ucte nechtel sdilet jeden stat s nabozenskyma fanatickyma magorama z pakistanu kteri vychovavaj z malych deti mucedniky, treba by byli pak hodni! izrael by uz neexistoval byl by superstat.. no nevim. :-)

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

14. 6. 2008 10:09
Re: druhym arguntem

myslel sem "proti" ne pro a palestinu ne pakistan.. ale tam to nebude lepsi :-)

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

14. 6. 2008 10:04
mnoo

mozna mas pravdu ze to tak nekdy bude. hlavne ta myslenka spojeni lidstva proti mimozemstanum ta by platila urcite, ale kdyz se vratime k tem spojenym statum svetovym. co by pro ne melo platit? spolecna mena? zadne hranice? volny pohyb osob a jeden pracovni trh? dovedu si predstavit ty silenosti jako by to zpusobilo... staci jen pracovat s krajnimi variantami. afrika - nejchudsi kontinent, nejchudsi lide. x milionu chudych cernochu by se presunulo do evropy, do ameriky, co milionu mozna desitky milionu, sta milion! co by to udelalo s takovym nemeckem takovy naval chudych lidi? navic HIV pozitivnich na smrt nemocnych... jen v JAR pry zije 5 milionu lidi s HIV/AIDS ! v sousedni Botswane je 50 procent veskere dospele populace ! jednotlive staty maji smysl... maji kontinuitu maji sve bohatstvi... v momente presunuti tech chudaku zebraku nedopadlo by to asi dobre, nevim.

0 0
možnosti
P

pasingr

14. 6. 2008 9:59
Naštěstí

se toho nedožiji. Jinak by mne totiž zajímalo jaký sytém tam bude vládnout. Komunismus jako v Číně, právo Šaria jako u muslimů, socialismus jako v EU atd.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

14. 6. 2008 9:04
Zdá se to vzdálené

a jak znám lidstvo, pohne je k Vašemu modelu teprve nový společný nepřítel. To nic nemění na tom, že u většiny příspěvků jásajících nad výsledkem irského referenda jsem si kladl otázku, zda autoři vůbec vědí, oč v oné "smlouvě" jde,

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám