Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

igor

22. 7. 2008 16:00
obrazce v obilí dělá ...

dle mých poznatků anténní systém HAARP ,

který se nachází v Aljašce , USA. Zařízení tohoto typu je zbraňový systém na bázi emitace mikrovlnní energie,

paprsku o vysokém výkonu který odrazem v Ionosféře přenáší energii o

vysokých frekvencích. Proto to nikdo nikdy nemůže spatřit jak se

obrazec vytváří.

0 0
možnosti

j@ck

8. 6. 2008 20:18
-

hezky, fakt by me zajimalo, kdo a proc ty kruhy dela. vzdyt kazdy z tech kruhu musi dat docela dost prace vyrobit, nektere jsou docela slozite geometricke utvary a jsou vyrobene celkem presne. navic se jich kazdy rok objevi stovky a probiha to uz nekolik let. jeden podvodnik to byt nemuze, zrejme to bude cela organizovana sekta.

0 0
možnosti

Liborcermak

8. 6. 2008 20:51
Re: -

akorát  mi řekněte, jak by ta vaše organizovaná sekta dokázala takové věci, jako nepoškození toho světlého povlaku, jak by dokázala zvětšit kolínka či dehydratovat zrna či dokonce porušit buněčnou strukturu postiženého obilí. To je právě to gró, kvůli čemu se to zkoumá. Kdyby se v obrazcích zmíněné jevy nevyskytovali. Řeknu "dobře, dělá to nudící se mládež o prázdninách" . Jenomže ono se to tam vyskytuje. A dokud toto nebude vysvětleno, nemůže být hypotéza padělatelů být pokládána za definitivní řešení záhady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám