Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Awathorn

26. 5. 2008 8:07
Philips

;-D;-D Ježíši to je boží.Tak tomuhle říkám parádní začátek týdne,lepší si skeptik jako já snad ani nemůže přát.Zároveň to ukazuje na hloubku a podrobnost Vašeho "bádání".Trvalo mi asi 3 minuty Googlování než jsem našel odpověď na ty Vaše užasné holandské kruhy které "nemají obdoby".Celé je to součást reklamní kampaně Philips-Nivea na jakýsi holící strojek.

http://www.philips.nl/about/news/productnews/20080521-persinformatie_philips_lanceert_avontuurlijke_online_game_waarin.page

Nevím jak jste na tom s holandštinou ale webové online překladatele kdyžtak pomůžou - odstavec Campagne.

Prozatím přeji hezký den a mnoho štěstí do dalšího bádání ;-D

0 0
možnosti

Awathorn

26. 5. 2008 8:10
Re: Philips

http://www.philips.nl/about/news/

productnews/20080521-

persinformatie_philips_lanceert_

avontuurlijke_online_game_waarin.

page

0 0
možnosti

Awathorn

26. 5. 2008 8:13
Re: Re: Philips

Omlouvam se za format,tohle jsem nezvladnul.Adresa je nicmene v poradku,jen se musi do adresove radky kopirovat postupne cast po casti.To ale nic nemeni na tom ze jste krasne prokazal jak hluboke je Vase "badani" :)

0 0
možnosti

Liborcermak

26. 5. 2008 8:42
Re: Philips

Také jsem se toho všiml již včera. Pokud se najde vysvětlení, tak samozřejmě dobře. jedna ze záhad by mohla být vysvětlena.Ale i tak se jedná o trochu  něco jiného, než klasické CC, a nemůže se to tak vztahovat na vysvětlení celého fenoménu

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám