Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Prokavárenští demonstranti, vy se nebojíte diktatury multikulturalismu?

Pan prezident Miloš Zeman prý podle nich ohrožuje demokracii v Česku. Ale podle mne? Demokracii neohrožuje Miloš Zeman, ale někdo úplně jiný. Ten, kdo se snaží u nás nastolit jakousi multikulturní diktaturu.

Myslíte si, že nic takového, jako multikulturní diktatura, není možné? Samozřejmě, že to možné je. A pravdapodobně v některých západních státech se to už zřejmě děje. Multikulturalistická diktatura je podle mého názoru skutečně největším nebezpečím pro západní demokracii. Možná že, pokud jste sympatizanti pražské kavárny a třeba i chodíte za ni demonstrovat na ty jejich málotisícové demonstrace, tak namítnete, že největším nebezpečím pro demokracii v Česku je náš pan prezident. Já osobně nechápu, jak pan prezident Zeman ohrožuje demokracii v naší zemi, aby mi například jeho politika bránila ve vyjadřování mých názorů. Za celou dobu, co je v politice, jsem nic takového nezaznamenal. Ale jedno vážné ohrožování demokracie jsem v posledních letech přeci jen zaznamenal. A to ze strany takzvaných "sluníčkářů", těch, co propagují multikulturalismus. A jistě se nepletu, když říkám, že jsou i takoví mnozí sluníčkáři, kteří by jistě chtěli nastolit tu diktaturu multikulturalismu i tady.

Jak by se taková multikulturalistická diktatura pozanala? Uvedu několik příkladů. Představte si, že se od někud ze vzdálené ciziny objeví nějaká nadřazenecká politicko-náboženská ideologie, jejichž cílem je vítězství jejich náboženství nad světem. A k čemuž se neštítí ani těch nejodpornějších a nejzvrácenějších praktik, jaké si lze představit. A vy to víte a tak se pro ti ní otevřeně postavíte, že se vám to nelíbí. A místo toho, aby vás společnost poplácala po zádech za to, jak jste moudří a odvážní, tak se naopak za údajnou urážku ocitnete někde u soudu, u kterého vás za tento váš názor třeba i odsoudí, a to třeba i k nepodmíněmému trestu. To má už pak k demokracii opravdu hodně daleko.

Ale největšími chudáky v takovéto multikulturalistické diktatuře jsou ti nejslabší z nás, a to děti. Když chodí do školy, tak jim začnou kvůli integraci dávat do třídy malé vyznazavče výše uvedených politicko-náboženských ideologií kulturně neslučitelných s naší kulturou. A ti nováčci, protože se jsou vychováváni tak, že se považují za nadřazeneckou kulturu, se začnou k ostatním chovat hůř, než jak to známe z obyčejné školní šikany. Já jsem šikanu jako dítě ve škole zažil, ale naštěstí jen od příslušníků naší kultury. Ale i tam není o co stát. A tak se bojím se, že něco jako multikulturní diktatura by mne tehdy dostalo minimálně do ordinace dětského psychiatra, neboť bych to asi už překousnout nemohl.

Protože v multikulturní diktatuře se stát snaží, abyste vy měli před nimi multikulturní respekt, aby je náhodou něco neurazilo, začne děti v rámci různých multikulturních projektů vodit i do jejich modliteben nebo do nich cpát jiné různé tzv. multikulturní projekty proti údajné xenofobii, kde se mají dozvědět, jak je ta jejich ideologie vlastně prý úžasná. A když se proti tomu ohradí rodina dítěte, že se jim to nelíbí, je s nimi jednáno nejhůř, jak je to možné. 

Nejen například zhoršené známky z chování u dítěte. Ale pro takovéto případy je v takovýchto zemích vysoce funkční juvenilní justice, která, když někdo vychovává děti způsobem, jaký se oficiálně nelíbí, je dítě z rodiny odebráno a přiděleno k nějaké jiné uvědomělejší pěstounské rodině. Hrůza. Být tím dítětem, snažil bych se od té nové rodiny útéct zpět k té své skutečné. A to tak dlouho, dokud si úřady neuvědomí, že jednají proti mne.

A tak se vás, milí demonstranti a odpůrci našeho pana prezidenta ptám. Kdo má blíž k takovým to zvráceným praktikám? Politika, jakou představujde prezident Miloš Zeman a nebo politici pražské kavárny? Ne, prezident Miloš Zeman k takovéto multikulturní diktatuře blízko rozhodně nemá. Ale o té pražské kavárně už bych si jistě netroufal tvrdit, že je takovýmto hrůzostrašným vizím vzdálená. Ještě za ni chcete chodit do ulic?

Související články:

Odchod ministra Pelikána vítám s úlevou

Víte, co by mne dostalo na demonstraci?

Má pražská kavárna patent na demokracii?

Zeman neprohrává. Pokud prohraje, prohrajeme my všichni

Autor: Libor Čermák | středa 18.4.2018 5:13 | karma článku: 43,53 | přečteno: 2563x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

Po zázračném osvobození z indiánského zajetí se naši přátelé dostávají do srubu trapera Donalda, kde je jednak čeká odpočinek s idylkou, ale také se dozvědí jedno velké překvapení.

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,52 | Přečteno: 149x | Poezie a próza

Libor Čermák

Zázračné vysvobození z indiánského zajetí

Cesta našich přátel za tajemnou čelenkou pokračuje přes Brazelovu farmu, kde si budou vyprávět staré indiánské legendy. Nakonec ale padnou do indiánského zajetí. Ale i zde najdou spojence, který jim spolu s Manitouem pomůže.

12.8.2023 v 7:50 | Karma: 7,58 | Přečteno: 230x | Poezie a próza

Libor Čermák

Indián v Roswellu

Naši čtyři přátelé Tom, Jack, Dan a indiánských hoch Tokakua se ukryli ve vesnici Apačů. Proč? Když byly u petroglyfů Tří řek, všimli si, že je pronásledují čtyři banditi ze strýcova gangu. Morgan, Hill, Smith a Dark.

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39 | Přečteno: 177x | Poezie a próza

Libor Čermák

Tajuplnosti indiánských souhvězdí

Ve scifi westernu "Putování za tajemnou čelenkou" teď naše bandity pronásledované hrdiny převede sám velký Manitou přes hory a dostanou se tak do apačské vesnice, kde mimo jiné budou rozjímat nad indiánském pojetí hvězdné oblohy.

29.4.2023 v 13:34 | Karma: 8,77 | Přečteno: 187x | Poezie a próza

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

Dnes vás hrdinové mého seriálu přivedou na málo známé posvátné místo severoamerických indiánů, které je jistě zajímavé i z hlediska záhad a archeoastronautiky. K Petroglyfům Tří řek v Novém Mexiku.

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88 | Přečteno: 202x | Poezie a próza
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

KOMENTÁŘ: Na vině je přece vždycky žena... Feriho případ odstartoval změny

24. dubna 2024

Premium Tři roky nepodmíněně a zaplacení odškodného třem obětem. Takovým potvrzením rozsudku v pondělí...

Opilá policistka, která zaklekla dívku před klubem, nijak potrestaná nebyla

24. dubna 2024  9:55

Policista, který v únoru na pražském Smíchově brutálně napadl a zaklekl 19letou dívku, byl zproštěn...

Šojguův zástupce skončil v poutech, za vzetí obřího úplatku mu hrozí vězení

24. dubna 2024  9:36

Ruské úřady v úterý večer informovaly o zadržení náměstka ruského ministra obrany Timura Ivanova...

Konec výjimky, Stanjura chystá daň na tiché víno. Lidovci nejsou proti

24. dubna 2024  9:16

Výjimka ze spotřební daně pro tiché víno, kterou loni při jednání o úsporném balíčku uhájili...

  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám