Probudí smrt tohoto chlapce už konečně celou západní civilizaci?

Se slzami v očích jsem přijal zprávu, že hledaný sedmiletý australský chlapec Julian Cadman, který byl nezvěstný po teroristických útocích v Barceloně, se stal jednou z obětí tohoto hrůzného činu náboženských šílenců.

Tento malý usměvavý hoch z Austrálie vyrazil s rodinou do Evropy poznávat svět. A bohužel ho ve čtvrtek 17.8.2017 v Barceloně poznal z té nejhorší stránky. Zemřel při teroristickém útoku šílených náboženských fanatiků. Čest jeho pamáce i když slzy pomalu nemůžu udržet stejně, jako když o život příjde jakékoliv jiné dítě. Teď už si nezbývá přát nic jiného, než aby jeho smrt nebyla opět marná.

Jak známo, tento útok nebyl zdaleka prvním a zřejmě ani posledním. Evropa v současné době nežije ve stavu míru. A tak se ptám, kdy už se vůdci západního světa konečně probudí, že proti takovémuto zlu nejde bojovat jen pouhou prevencí před teroristickými útoky?  To je to samé, jako když máte v záhoně plevel a vy vytrhnete jen jeho nadzemní část. Přitom každý plevel je třeba vytrhnout i s kořeny! A stejně se musí postupovat i proti takovýmto šílencům. Je třeba hledat, kde je zdroj tohoto strašného zla. Co, že je vlastně přimělo k tomu páchat takovéto hrozné činy, jejichž obětmi jsou i nevinné děti? A tyto kořeny je třeba vytrhnout se vším všudy! Jinak se těch strašných teroristických útoků nezbavíme.

Já to například vím, jaká ideologie je tímto zdrojem. A většina lidí také. Ale je potřeba, aby takto prozřeli i sluníčkáři, neomarxisti, pražští kavárníci a všichni ti, co ze sebe dělají tu rádoby elitu. Nejen pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí, ale hlavně také rozum.

zdroj: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/446792-obeti-utoku-v-barcelone-je-i-sedmilety-chlapec.html

Související články:

Konspirační hypotéza: Proč, že se světoví politici často zastávají islámu?

Chtělo by to postavit pomník českým obětem islamismu

Včera jsem osobně panu prezidentovi v Lidicích tleskal

Na demonstraci proti M. Zemanovi by mne nikdo nedostal ani dvaceti páry koní

 

Autor: Libor Čermák | pondělí 21.8.2017 5:50 | karma článku: 41,16 | přečteno: 2557x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,52

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám