Ohledně strachu o svobodu republiky jste si spletl strany, pane Hrušinský!

Na DVTV byl odvysílán rozhovor s hercem Janem Hrušinským, který se zde vyslovil kriticky o našem panu prezidentovi a společně s tím i obavu o svobodu naší země. Podle mého názoru to má trochu popletené.

Vážený pane Hrušinský, tak podívejte se. Jestliže někdo ohrožuje svobodu v České republice, tak to určitě není ten politický proud, který reprezentuje Miloš Zeman. To ohrožení naší svobody jde úplně z jiné strany. A jestlipak víte z jaké?

1) Víte například, kdo například podoruje vyučování mulitikulturní výchovy a multikulturních projektů ve škole, aby děti měly na věc jediný tzv. "správný" názor? Miloš Zeman? Určitě ne. Vždyť je všeobecně známé, že v sousedním Německu, kde vládne sluníčkářská guru Merkelová, to už došlo tak daleko, že když například rodiče odmítnou u svého dítěte se školou povinnou návštěvu mešity, můžou sebe i jeho dostat do docela nemalých problémů. To je panečku svoboda! Ale jak pěkně podkopaná.

2) V tom samém sousedním státě je též běžné, že když člověk napíše na Facebook status, který odporuje sluníčkářské politice paní Merkelové, opět se může dostat do obdobných problémů. Také to je ještě pořád svoboda slova?

3) Nepochybuji o tom, že kandidátská ikona, pan Drahoš, kterého pan Hrušinský v rozhovoru podpořil, by chtěl jít právě ve stopách právě paní Merkel či pana Macrona. O čemž svědčí jeho podpora a podepsání petice "Vědci proti strachu a lhostejnosti" v srpnu 2015. Což však nebylo nic jiného, než "pražskokavárenská" reakce na množící se k islámu kritické nálady v české společnosti.

A tak musím říci jedině, že to bychom ze sluníčkářským prezidentem tedy pěkně dopadli. Nechci se dočkat situace, že by měl být člověk za své názory popotahován, jako se to běžně stávalo v době minulého režimu. A protože se i já bojím o svobodu naší země, rád bych chtěl kritizovat všechny politiky, kteří by rádi šli právě v těchto výše zmíněných stopách, tedy ve stopách paní Merkelové nebo pana Macrona a dalších jím podobních. A tak chci dělat vše proto, aby ani pan Drahoš, ani pan Horáček a ani pan Hilšer a ani nikdo jim podobný se příští rok za žádných okolností do komnat Prezidentské kanceláře nedostali. To by totiž ohrozilo svobodu a demokracii daleko víc než v současnosti za prezidentování pana Miloše Zemana.

Hawk.

(zdroj: https://video.aktualne.cz/dvtv/hrusinsky-v-cesku-slusni-lide-mlci-nejvetsi-zlodeji-hlasaji/r~dae0e0fc737811e7832f0025900fea04)

Související články:

Děkuji, ale vousatá móda mne fakt neoslovuje

Drahoš se na prezidenta skutečně moc nehodí

Stydím se za ty, co se navážejí na Zemanovu návštěvu královny Alžběty II.

Včera jsem osobně panu prezidentovi v Lidicích tleskal

Mají se političtí agitátoři vtírat na akce pro děti?

 

Autor: Libor Čermák | středa 2.8.2017 1:13 | karma článku: 47,40 | přečteno: 9009x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,52

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88