Jak budou Zelení obelhávat voliče

Přes letošní velikonoce jsem se zařekl, že se nebudu na svém blogu věnovat politice. Tak teď, když tyto svátky skončily, bych se rád chtěl zamyslet nad něčím, co mne jako antineomarxistu a antimultikulturistu nazvedlo ze židle.

Jak oznámil předseda Zelených Matěj Stropnický, tak Zelení se až do voleb nebudou nijak vyjadřovat k takovým tématům jako uprchlíci, gender nebo squatting. Proč? Určitě proto, že vědí, že průměrný český volič je k takovýmto tématům naladěn velice negativně. A tak by propagace výše zmíněných témat jim nemusela splnit jejich kýžený sen o návratu do sněmovny. Mezi námi, kdo ale z voličů neví, že Strana zelených je naše hlavní neomarxistická strana? Já si myslím, že je to přeci o ní všeobecně známé. A když se tento svůj politický sen rozhodne před společností skrývat, nedělá tak vlastně nic jiného, než že kopíruje praktiky komunistické strany Československa z roku 1947, která tehdy měla ve volebním programu něco jiného a něco jiného pak po svém volebním vítězství začala prosazovat. 

Já si myslím, že pro voliče v letošních parlamentních volbách budou taková témata určitě jedny z těch důležitějších. Určitě by rádi věděli, kdo bude mít ve svém programu větší nastolování mulltikulturismu, neomarxismu a další podobné "chuťovky".  A proč? No přece proto, aby věděli, zda je mají volit a nebo ne. Přeci nebudu volit někoho, kdo by chtěl nastolovat to, co já osobně považuji za něco naprosto zvráceného?

Osobně se totiž domnímám, že jestliže něco velkou většinou celá naše společnost nechce, mělo by to být pro politiky zkrátka a dobře přímo svaté! A nikoliv, aby naopak bylo pro ně svaté jen to, co chce nějaký dědoušek od Sorosů a jemu podobní. Jen ať před volbami každý pěkně přizná barvu. Pokud někdo chce před lidmi zatajovat svoje skutečné plány, není to podle mého nic jiného než obelhávání voličů.

zdroj: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/sef-zelenych-stropnicky-mame-na-osm-procent-o-genderu-a-migr/r~d2a6b764202a11e783780025900fea04/

Související články:

Školy by se měly naučit odolávat multikulturním pokušením

Multikulturismus jako ideologie? Ne, děkuji!

Ty, co se snaží o zvrácenou společnost, nepodporuji!

Autor: Libor Čermák | úterý 18.4.2017 6:13 | karma článku: 40,56 | přečteno: 1842x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,51

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88

Libor Čermák

Vzhůru do Nového Mexika

4.2.2023 v 7:07 | Karma: 7,11

Libor Čermák

Letní Vánoce Páti a Zláti

24.12.2022 v 6:24 | Karma: 10,02
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám