Souvisí španělské havárie UFO s geometrií Pyrenejského poloostrova?

Na Pyrenejském poloostrově je hned několik států. Ovšem všimněme si, jak je zde zvláštně koncipována poloha nejdůležitějších měst. Jako kdyby se promítly do obří šesticípé hvězdy.   

Jak je vidět z mapy, tak Madrid, hlavní město Španělska, leží v samotném středu celého poloostrova. Když se podíváme, kde leží Lisabon, portugalské hlavní město a Barcelona (katalánská metropole), zjistíme, že Madrid se nalézá na linii, a to přesně uprostřed mezi těmito městy. Teď se podívejme, kde leží Gibraltar. Zjistíme, že s Madridem a Lisabonem vytvoří rovnostranný trojúhelník. A tak jsem se podíval, co že leží na opačné straně od Gibraltaru. A světe div se, leží tam severozápadní roh Pyrenejského poloostrova a z měst La Coruňa. Že by tedy šlo vytvořit přes Pyrenejský poloostrov obří hvězdu? Možná, jenomže dva poslední cípy se bohužel nalézají v moři. Ale i jejich spojnice jsou zajímavé. Například prodloužení osy Gibraltar-Madrid směřuje do Baskitska, a to zhruba do míst, kde se nalézá Vitoria (hlavní město této oblasti) a Bilbao (největší baskitské město). A třetí osa, La Coruňa – Madrid – moře jih, je také zajímavá. A to především z hlediska ufologického. Ale postupně. Osobně si myslím, že takovéto uspořádání významných měst je velice zvláštní a není náhodné. Mimochodem, geometricky uspořádané jsou i hlavní města ve Velké Británii (viz článek „Magie v umístění britských hlavních měst“).

Ale jak už jsem psal, do této pyrenejské hvězdy zapadají i některé známější ufologické a záhadologické případy. Je to opět jen náhoda? Ve své sbírce údajných havárií UFO mám i několik, které se měly odehrát ve Španělsku. A tak je tu opět vypíšu, a to samozřejmě, jak se patří i se svými zdroji.

http://www.cseti.org/crashes/105.htm

Konec sedmdesátých let: Burela, Španělsko

Bohužel všechny případy moje zdroje nelokalizují. Ale některé přeci jen. Lokalizovány jsou celkem čtyři (Gibraltar, Burela, Rúa de Petín a La Roda). A tak jsem si je zkusil vynést do mapy. A k mému překvapení všechna tato čtyři místa leží přímo na hlavních spojnicích pyrenejské hvězdy a nebo poměrně blízko nich. Na ose La Coruňa – Madrid – moře jih se nalézají hned dvě údajné havárie UFO, a to Rúa de Petín a La Roda. Burela na severu Španělska leží na spojnice La Coruňa moře sever. A Gibraltar je cípem hvězdy sám o sobě.

A navíc bych málem zapomněl se zmínit ještě o jedné geometrické zvláštnosti: tři z těchto čtyř údajných havárií UFO (Gibraltar, Rúa de Petín a Burela) se nalézají na jedné přímce!

A aby tomu nebylo málo, tak do výše zmíněné pyrenejské hvězdy zapadají i dvě významná poutní místa. Jednak Santiago de Compostela. To se nalézá na spojnici La Coruňa – Lisabon. A pak také francouzské Lourdy. Ty jsou poblíž spojnice moře sever -  Barcelona.

Nevím, jak vy přátelé, ale já vždy, když naleznu nějakou souvislost záhadné události s něčím dalším (jako například v tomto případě), vždy mě to nutí zamyslet se. Co když na těchto záhadách skutečně něco je?

 

Související články a další studie údajných havárií UFO:

Souvisí spolu havárie UFO a egyptské pyramidy?

Souvislosti afrických havárií UFO

Geometrie texaských havárií UFO

Zvláštní záhada německých havárií UFO

Co vše by mohly být havárie UFO?

Historie je plná havárií UFO

Dopadlo to jako u Roswellu

Jihoamerické havárie UFO

Jsou to návraty antických bohů?

Měsíc ovlivňuje i havárie doutníkových UFO

Z čeho jsou vyrobená UFO?

Jak ovlivňuje Měsíc havárie létajících talířů?

Jak velké jsou létající talíře?

Záhadné písmo z havárií UFO

Skandinávské havárie UFO

Vesmírné havárie neidentifikovaných létajících objektů

Ovlivňuje Měsíc havárie UFO?

Havárie údajných UFO vytváří indiánský symbol míru

Havárie UFO v jihozápadních USA tvoří podivný obrazec!

Kolikrát došlo v Novém Mexiku k havárii UFO?

Údajné havárie UFO na území Velké Británie

Došlo už na našem území k havárii UFO?

Jak jsem nalézal časové souvislosti mezi haváriemi UFO

Dokumenty o historických haváriích UFO

Dokumenty o středověkých havárií UFO

Dokumenty o UFO a AAJ na divokém západě

Výročí dvou záhadných havárií

Autor: Libor Čermák | úterý 28.10.2014 6:41 | karma článku: 14,78 | přečteno: 1423x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,52

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88