Geometrie texaských havárií UFO

Myslím si, že když nalezneme nějakou geometrickou souvislost mezi místy, kde se měla odehrát nějaká zvláštní událost, měli bychom se nad tím alespoň zamyslet. Co se takhle vydat do amerického Texasu a podívat se na zoubek tamějším haváriím UFO?

Libor Čermák

Texas je po Aljašce druhým největším státem USA. V tomto článku bych se chtěl na něj zaměřit po ufologické stránce, neboť i zde došlo k celé řadě zajímavých případů, a to včetně údajných havárií UFO. Tady bych je rád popsal, a to včetně použitých zdrojů:

U p r o s t ř e d   d u b n a   1 8 4 7 :   R o c k l a n d ,   T e x a s

http://www.csfd.cz/film/326661-honba-za-ufohttp://kevinrandle.blogspot.cz/2009/03/really-old-ufo-reports.html

Dokumenty o středověkých havárií UFO

Zde se zřítilo UFO a zapíchlo se do písečné duny. Byla tam údajně nalezena i mrtvá těla a ta byla odeslána na pitvu do Kalifornie. V časopise ZAZ jsem objevil zprávu, o kterém si myslím, že by se mohla vztahovat k této události. Údajně zde byla nalezena bytost se čtyřmi prsty, štěrbinou místo úst, otvory pro uši a bez nosu. Její krev byla zeleně průhledná a páchnoucí po síře. (viz též Jak prý vypadají mimozemšťané?)

V této oblasti se údajně zřítil ještě jeden mimozemský objekt. Jeden z jejich pilotů havárii přežil a dostal jméno EBE (Extraterrestrial Biological Entity). Jeho metabolismus probíhal spíše na rostlinné fázi. Komunikoval pomocí jakých si piktogramů, pomocí nichž přiznal, že pochází z hvězdy Zeta Reticuli. Dne 18. června 1952 zemřel na neznámou chorobu. (viz též Jak prý vypadají mimozemšťané?)

Jistý nejmenovaný svědek, co tam  byl vojákem, pozoroval na tajné základně vynucené přistání létajícího objektu tvaru talíře. Jeho velikost odhadoval na 15 – 30 metrů. (viz též Jak velké jsou létající talíře?)

http://fierycelt.tripod.com/xposeufotruth/crashes01.htmlhttp://fierycelt.tripod.com/xposeufotruth/crashes01.html

Jak se můžete přesvědčit z těchto uvedených příkladů, podařilo se mi nalézt devět možných texaských událostí, které by se daly označit jako údajná havárie neidentifikovaného létajícího objektu. Je jich sice o něco méně než v sousedním Novém Mexiku (viz Kolikrát došlo v Novém Mexiku k havárii UFO?), ale to neznamená, že by šlo o oblast tímto fenoménem opomíjenou. Naopak.  A tak jsem si u tady zkusil do mapky vynést  ty případy, u kterých jsou konkrétně uváděna místa. A výsledek? To, co se mi potvrdilo i u jiných oblastí s větším množstvím havárií UFO, se mi potvrdilo i zde. O co jde? Už několikrát jsem ve svých studiích viz „Havárie UFO“, zjistil, že místa těchto událostí vytvářejí nějaké zajímavé geometrické obrazce. Je to případ například britských havárií UFO (viz „Údajné havárie UFO na území Velké Británie“ a nebo i německých případů (viz „Zvláštní záhada německých havárií UFO“. A v samotných Spojených státech amerických, jsem podobné obrazce objevil i na jihozápadě (Havárie UFO v jihozápadních USA tvoří podivný obrazec!“ a na severovýchodě „Havárie údajných UFO vytváří indiánský symbol míru“. A teď i tady v Texasu.

Když si totiž podíváme na tyto případy: „Merkel“, Aurora“, „Del Rio“ a „Rockland“, zjistíme, že vytvoří pohledný lichoběžník. Na tom by možná ještě nebylo tak zvláštního, pokud bychom se nepodívali, kde, že se kříží jeho úhlopříčky, tedy spojnice „Merkel – Rockland“ a „Del Rio – Aurora“. Zjistíme, že se protínají právě u texaského Dublinu, o kterém jsem se zmínil jak v souvislosti s údajnou havárií UFO z 90. let 19. století, tak s pozorováním četných UFO ve 21. století. A právě s těmito všemi případy se zabýval již zmíněný díl seriálu „Honba za UFO“ na Prima ZOOM. Takže milí jeho autoři: Bene McGee, Erin Ryderová a Jamesi Foxi, mám tu pro Vaše pátrání další záhadnou zajímavost, která by vás mohla zajímat.

 

Zdroje: uvedené u jednotlivých případů

Použitá mapa www.google.com/maps

Související články a další studie údajných havárií UFO:

Co vše by mohly být havárie UFO?

Zvláštní záhada německých havárií UFO

Historie je plná havárií UFO

Dopadlo to jako u Roswellu

Jihoamerické havárie UFO

Jsou to návraty antických bohů?

Měsíc ovlivňuje i havárie doutníkových UFO

Z čeho jsou vyrobená UFO?

Jak ovlivňuje Měsíc havárie létajících talířů?

Jak velké jsou létající talíře?

Záhadné písmo z havárií UFO

Skandinávské havárie UFO

Vesmírné havárie neidentifikovaných létajících objektů

Ovlivňuje Měsíc havárie UFO?

Havárie údajných UFO vytváří indiánský symbol míru

Havárie UFO v jihozápadních USA tvoří podivný obrazec!

Kolikrát došlo v Novém Mexiku k havárii UFO?

Údajné havárie UFO na území Velké Británie

Došlo už na našem území k havárii UFO?

Jak jsem nalézal časové souvislosti mezi haváriemi UFO

Dokumenty o historických haváriích UFO

Dokumenty o středověkých havárií UFO

Dokumenty o UFO a AAJ na divokém západě

Výročí dvou záhadných havárií

Autor: Libor Čermák | úterý 20.5.2014 10:44 | karma článku: 17,72 | přečteno: 1297x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,51

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88

Libor Čermák

Vzhůru do Nového Mexika

4.2.2023 v 7:07 | Karma: 7,11

Libor Čermák

Letní Vánoce Páti a Zláti

24.12.2022 v 6:24 | Karma: 10,02
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám