Záhadné písmo z havárií UFO

V několika případech se stává, že svědkové údajných havárií UFO popisují, že se na objektu vyskytuje neznámé písmo či podivné kresby . O co se jedná? Tak bych tu rád popsal nejznámější případy.

Samozřejmě, že beru jako samozřejmost, že u všech událostí opět uvádím zdroj těchto informací. A aby vše bylo přehlednější, tak tu část textu, jež výslovně mluví o nálezu onohé písma, zvýraznuji.

 

Dokumenty o středověkých havárií UFO:

19. století, James Peak u Arrapahys, Colorado, USA

http://www.databazeknih.cz/knihy/neuveritelne-skutecnosti-109900)

Zdroj: Dokumenty o UFO a AAJ na divokém západě, Fiebag J.: UFO – únosy lidí, ETC Publishing, Praha, 1995

Zdroj: http://ufos.about.com/od/bestufocrashcases/p/missouri1941.htm Pútnici.sk :: Rodinné tajemství o pádu UFO :: paranormálne javy ...

Nález tajemných hieroglyfů se váže i k nejznámější havárii UFO u Roswellu (viz Kolikrát došlo v Novém Mexiku k havárii UFO? „Všude tam ležel podivný materiál, jenž vypadal jako kovová fólie, která když se zmuchlala, tak se opět narovnala do původního tvaru. Dále zde byly profily ve tvaru „T“, jenž byly nehořlavé a obsahovaly podivné hieroglyfy, které nikdo neznal.“

Aztec. Místo spojené především s tajuplným indiánským národem Anasaziů (viz Indiánský kmen Anasaziové – velká záhada). Ale také místo údajné havárie UFO z roku 1948. Že by nějaká archeoastronautická souvislost? I přesto, že o autentičnost události se dnes i mezi ufology vedou spory, tento případ byl popsán Frankem Scullym v knize „Behind the Flying Saucers“. Vládní radary tehdy zachytily neznámé objekty, když vtom se jeden z nich zřítil.  Vědci, policie a vojáci ho pak našli u Aztécu v severním Novém Mexiku. Těleso bylo popsáno jako objekt diskového tvaru s průměrem asi 30 metrů a s kruhovými otvory. Materiál, z kterého byl vyroben, svými vlastnostmi připomínal hliník. Protože některé z otvorů  byly rozbité, šlo nahlédnout dovnitř. Údajně zde bylo až 16 těl vysokých kolem jednoho metru. Měly velké hlavy úzké oči, úzké a tenké tělo. Oblečeny byly v jednodílných oděvech. Nacházela se tam také palubní deska s přístroji, popsaná podivnými hieroglyfy. Armáda pak objekt i těla odstranila a převezla je k dalšímu zkoumání.

Kolikrát došlo v Novém Mexiku k havárii UFO?

Zdroj: Havárie UFO v jihozápadních USA tvoří podivný obrazec!

http://www.ufocasebook.com/Arizona.html

Zdroj: Havárie údajných UFO vytváří indiánský symbol míru

V souvislosti s případem Roswell mne kdysi nějaký totálně zaujatý skeptik, jenž pořád ještě věřil v „balonovou hypotézu“, snažil přesvědčit, že se prý údajně ony profily byly spojovány jakousi modelářskou lepenkou s obrázky. To snad ani dotyčný nemyslel vážně! To si fakt vážně myslí, že tehdejší nejlepší vojenští důstojníci USA, mezi jaké například patřil major Jesse Marcel, nepoznají modelářskou lepenku? Sorry, ale nad něčem takovém se nehodlám ani pozastavovat. Kromě toho, kdyby šlo o lepící pásku, tak by se obrázky jistě pravidelně opakovaly. Tady nic takového nevidíme. Naopak některé obrazce se skutečně opakují, ale v zcela jiném pořadí, takže nejspíš jde skutečně o písmo. Takže pokud je tady nějaký luštitel, klidně se do smyslu těchto písmen může pustit, protože přikládám obrázek, jak ho nakreslil svědek Jesse Marcel jr. 

A co ta svědectví z Kecksburku, z Kingmanu, Aztécu, Saudské Arabie, i ty od jinud. Ty se jako mají přehlížet? V žádném případě. Já vždy když najdu něco, co spojuje více případů, tak se mi v hlavě rozsvítí otázka, že za tím bude něco víc. To, že se na naší planetě udály jevy jako havárie něčeho, čemu říkáme UFO, je podle mne naprostá realita. A to že se s tím někdo jiný nehodlá smířit, už není můj problém.

V souvislosti s tím bych se chtěl zamyslet ještě nad jednou čerstvou aktualitou. Americké ozbrojené složky totiž odtajnily dokumenty, podle nichž americké letectvo USAF a společnost Avro Canada zabývající se vývojem proudových letadel v 50. letech vyvíjelo zvláštní diskovitý letoun ve tvaru létajícího talíře. Tento stroj byl údajně schopen letět až čtyřnásobnou rychlostí zvuku ve výšce až 30 kilometrů a doletu 1850 kilometrů. Mnozí skeptici teď můžou namítnout, že ony havárie létajících talířů můžou být ve skutečnosti havárie takovéhoto druhu stroje. Jisté je pouze jedno, na výkresech a v hlavách konstriktérů tento stroj existoval. To, zda byl skutečně postaven, o tom se zdroj „V USA odtajnili nákresy "UFO" - létajícího talíře!“ už polemizuje, neboť jeho konstrukce byla značně náročná. Otázkou je, jak američtí vojenští konstruktéři dokázali tehdy vymyslet létající stroj, který by takovýmto způsobem překonal letouny své doby. Ale proč by američtí konstruktéři měli svůj stroj navíc popisovali podivnými hieroglyfy? A co víc. UFO ve tvaru létajícího talíře začaly v masovém měřítku havarovat už ve 40. letech. Když k tomu ještě vezmeme v potaz ta svědectví, podle kterých místa havárií zajistila americká armáda, tak to naprosto zapadá do hypotézy, že na základě těchto zřícených strojů se mohly například v 50. letech vyvíjet tajné stroje. A tato zpráva nám říká, že to zřejmě tak nejspíš mohlo skutečně být.   

 

Obrázky použity: http://students.ou.edu/T/Brian.L.Tanner-1/story1.html

 

 Související články:

Skandinávské havárie UFO

Vesmírné havárie neidentifikovaných létajících objektů

Ovlivňuje Měsíc havárie UFO?

Havárie údajných UFO vytváří indiánský symbol míru

Havárie UFO v jihozápadních USA tvoří podivný obrazec!

Kolikrát došlo v Novém Mexiku k havárii UFO?

Údajné havárie UFO na území Velké Británie

Došlo už na našem území k havárii UFO?

Jak jsem nalézal časové souvislosti mezi haváriemi UFO

Dokumenty o historických haváriích UFO

Dokumenty o středověkých havárií UFO

Dokumenty o UFO a AAJ na divokém západě

Výročí dvou záhadných havárií

 

Autor: Libor Čermák | středa 10.10.2012 7:19 | karma článku: 25,21 | přečteno: 7988x
  • Další články autora

Libor Čermák

Ve srubu pod skálou

28.10.2023 v 7:46 | Karma: 8,50

Libor Čermák

Indián v Roswellu

17.6.2023 v 10:23 | Karma: 6,39

Libor Čermák

U Petroglyfů Tří řek

5.3.2023 v 7:47 | Karma: 9,88

Libor Čermák

Vzhůru do Nového Mexika

4.2.2023 v 7:07 | Karma: 7,11

Libor Čermák

Letní Vánoce Páti a Zláti

24.12.2022 v 6:24 | Karma: 10,02
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám